Genshin Impact

  • Ontwikkelaar MiHoYo
  • Eerste releasedatum 28 september 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Mobile , PlayStation 5
  • Genre Actie , Open-World , JRPG
  • Gameliner score -

Genshin Impact Funko Pops komen eraan

Er komen drie nieuwe Funko Pops aan van de free-to-play game Genshin Impact. Dit is gisteren aangekondigd op de twitter van Funko.

Voor degenen die nog altijd Genshin Impact spelen, is er nu een manier om Genshin Impact levensecht in huis te halen. Er werden al eerder Funko Pops gemaakt door fans, maar nu krijgt Genshin Impact dan eindelijk zijn eigen, echte Funko Pops. De Funko Pops van Aether en Lumine, Aether's zus, dragen beide hun traditionele outfit en zijn uitgerust met een zwaard. Naast de tweeling verschijnt er ook een Funko Pop van Paimon, de mascotte van de game.

Wij zien in ieder geval alvast uit naar de release van deze nieuwe toevoeging aan merchandise van Genshin Impact. Er is nog geen releasedatum bekend.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?