Gerucht: AC: Valhalla eerste Ubisoft Game die terugkeert naar Steam

Geplaatst:

YoobieRe, die actief is op Github, houdt zich bezig met de Ubisoft launcher en heeft daarbij een nieuwe code ontdekt. Dit zou betekenen dat Assassin's Creed: Valhalla naar Steam komt. En dat kan het startsein zijn voor nog meer Ubisoft games.

De code die werd ontdekt geeft het volgende aan: 'Internal Dev/QC - Assassin's Creed Valhalla [STEAM]'. Wat verrassend is, want sinds 2019 zijn de games van Ubisoft alleen te spelen via Ubisoft Connect en de Epic Games Store. Ondertussen komen veel Ubisoft Games wel naar Xbox Game Pass en onthulde Ubisoft dat ze samenwerken met Netflix. Deze samenwerkingen zorgen ervoor dat de games voor een groter publiek beschikbaar zijn, maar Steam-gebruikers tasten nog steeds in het duister. Zij hebben namelijk geen toegang tot de Ubisoft titels die na 2019 zijn verschenen. Daar komt nu met Assassin's Creed: Valhalla verandering in.

Met de aankondiging van Assassin's Creed: Mirage is het opnieuw promoten van Assassin's Creed: Valhalla geen verkeerde zet, want Basim speelt daar ook een rol in.

Assassins Creed Valhalla2

Wanneer Assassin's Creed: Valhalla en mogelijke andere Ubisoft games naar Steam komen is nog niet bekend. Ubisoft heeft het nieuws niet bevestigd en daardoor moeten we het nog even met een korreltje zout nemen.

Bron: Reddit

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Assassin's Creed Valhalla

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 november 2020

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord