Gerucht: LEGO Star Wars: The Skywalker Saga verschijnt in april

Geplaatst: 20 januari 2022 11:49
Aangepast: 20 januari 2022 11:49

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga verschijnt wellicht in april. Deze releasedatum werd gelekt via een twittergebruiker.

Aanvankelijk moest LEGO Star Wars: The Skywalker Saga in de lente van 2021 verschijnen. De game die al in 2019 werd aangekondigd, werd helaas niet vorig jaar uitgebracht. Ontwikkelaar TT Games liet namelijk weten dat LEGO Star Wars: The Skywalker Saga voor onbepaalde tijd werd uitgesteld. Zelf heeft de ontwikkelaar nog geen nieuwe releasedatum vermeld. Toch gaat er nu een gerucht rond dat de game in april dit jaar uitkomt. Twitteraar @ALumia_Italia voorspelt namelijk dat LEGO Star Wars: The Skywalker Saga op 5 april verschijnt. Wat de bron van dit gerucht is, is niet bekend. Wel weten we dat deze twitteraar de vroegtijdige release van de multiplayermodus van Halo Infinite goed voorspelde.

Wellicht verschijnt LEGO Star Wars: The Skywalker Saga dus op 5 april. Het is nog even wachten op een officiële aankondiging.

Bron: Twitter @ALumia_Italia
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

Series

LEGO

Uitgever

Warner Bros. Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

5 april 2022

Ontwikkelaar

TT Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord