LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

  • Ontwikkelaar TT Games
  • Eerste releasedatum 5 april 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Avonturen , Puzzel
  • Gameliner score

Gerucht: LEGO Star Wars: The Skywalker Saga verschijnt in april

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga verschijnt wellicht in april. Deze releasedatum werd gelekt via een twittergebruiker.

Aanvankelijk moest LEGO Star Wars: The Skywalker Saga in de lente van 2021 verschijnen. De game die al in 2019 werd aangekondigd, werd helaas niet vorig jaar uitgebracht. Ontwikkelaar TT Games liet namelijk weten dat LEGO Star Wars: The Skywalker Saga voor onbepaalde tijd werd uitgesteld. Zelf heeft de ontwikkelaar nog geen nieuwe releasedatum vermeld. Toch gaat er nu een gerucht rond dat de game in april dit jaar uitkomt. Twitteraar @ALumia_Italia voorspelt namelijk dat LEGO Star Wars: The Skywalker Saga op 5 april verschijnt. Wat de bron van dit gerucht is, is niet bekend. Wel weten we dat deze twitteraar de vroegtijdige release van de multiplayermodus van Halo Infinite goed voorspelde.

Wellicht verschijnt LEGO Star Wars: The Skywalker Saga dus op 5 april. Het is nog even wachten op een officiële aankondiging.

BRON Twitter @ALumia_Italia

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?