Gigantamax Pokémon betreden Pokémon GO

-

Mocht je nog dringend een excuus nodig hebben om je slaapkamer te verlaten, dan moet je wellicht Pokémon GO weer een kans geven. Gigantamax Pokémon staan namelijk op het punt om de mobiele game te betreden!

Waar menig Pokémon GO-speler in september nog met Dynamax monsters aan de slag kon gaan, is het nu de hoogste tijd voor de Gigantamax varianten. Deze verschillen toch behoorlijk van de Dynamax Pokémon, aangezien de Gigantamax Pokémon ook daadwerkelijk nieuwe designs hanteren. Venusaur, Charizard en Blastoise staan aan de aftrap van dit evenement, waarbij spelers moeten samenwerken om de giganten neer te halen. Ja, deze Pokémon kun je maar moeilijk in je eentje verslaan. Zo kun je met maar liefst 39 andere spelers meedoen aan Max Battles. Het Dynamax-systeem werd geïntroduceerd in Pokémon Sword en Shield door ontwikkelaar Game Freak.

De Gigantamax Pokémon zijn beschikbaar vanaf 26 oktober.

Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon GO

Ontwikkelaar:

Niantic Labs

Uitgever:

Nintendo

Release:

15 juli 2016

Reviewscore:

Platforms:

Mob
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord