Rock Band

  • Ontwikkelaar Harmonix
  • Eerste releasedatum 23 mei 2008
  • Platformen PlayStation 2 , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Wii
  • Gameliner score -

Goed en slecht nieuws over Rock Band

Er is goed en slecht nieuws over de game Rock Band. De game, die in Amerika al een tijdje uit is, zou oorspronkelijk in maart in Europa in de schappen moeten liggen. Het slechte nieuws is dan ook dat de game wordt uitgesteld, naar op z'n vroegst april.

Dit slechte nieuws hangt samen met het goede nieuws dat we voor je hebben. EA heeft namelijk aangekondigd dat de game niet alleen de PlayStation 2, PlayStation 3 en Xbox 360 zal aandoen, maar ook Nintendo's jongste telg uit de familie, de Wii. Omdat de Wii-versie tegelijk met de andere versie moet verschijnen in Europa, is de game een tijdje uitgesteld.

Behalve dan dat we weten dat de game naar de Wii komt, weten we eigenlijk nog vrij weinig over deze versie van Rock Band. Wanneer we weten hoe de instrumenten eruit zien en we meer informatie hebben over bijvoorbeeld het Wii-motegebruik, laten we je dat natuurlijk meteen weten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?