Check hier alle The Game Awards 2023 content

Gran Turismo 5

  • Ontwikkelaar Polyphony D.
  • Eerste releasedatum 24 november 2010
  • Platformen PlayStation 3
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Gran Turismo 5 krijgt twee speciale edities

In een gesprek met Indian Video Gamer heeft Atindriya Bose, baas van PlayStation India aangegeven niet met één, maar met twee speciale edities te komen van Gran Turismo 5.

One is the game plus some added content and collectibles, while the other is in a really big package with a lot of paraphernalia that goes beyond the game. It's all car-related, but I'm unaware of the exact contents.

Tijdens de E3 vorige maand had Sony al een speciale versie aangekondigd. Deze versie zal 99,9 dollar gaan kosten in de VS.

Deze speciale editie bevat onder andere een Nissan GT-R Spec V replica op schaal 1:43, een driehonderd pagina's tellend auto handleiding, een GT gemerkt sleutelhanger, een voucher voor vijftal DLC auto's en nog veel meer toffe dingen.

De inhoud van het tweede special editie is nog niet bekend. Maar moet naar verwachting rond de 190 euro gaan opbrengen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?