Grand Theft Auto V

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 17 september 2013
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , Open-World
  • Gameliner score

GTA V is al 150 miljoen keer verkocht

Dat Grand Theft Auto een populaire franchise is, is al jaren bekend. Vandaag de dag is dat nog altijd onveranderd en dat bewijst GTA V. De game is namelijk behoorlijk vaak over de toonbank gegaan.

In februari meldde Rockstar dat ze 120 miljoen exemplaren van GTA V verkocht hadden. Een mooie prestatie natuurlijk. Vorige maand was deze game gratis verkrijgbaar in de Epic Games Store. Vandaag kwam Take-Two met meer bijzonder nieuws. De afgelopen maanden, gerekend vanaf februari, hebben ze nog eens dertig miljoen exemplaren verkocht. Dat is dus samen 150 miljoen. Iets dat alleen Minecraft heeft weten te overtreffen. Van deze game zijn er namelijk 200 miljoen exemplaren verkocht.

onbekend

Rockstar is achter de schermen al druk bezig aan een opvolger waarvan ze hopen dat deze minstens zo succesvol wordt. Een releasedatum voor GTA VI is echter nog niet bekendgemaakt.

BRON Rockstar

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?