Guild Wars 2

  • Ontwikkelaar ArenaNet
  • Eerste releasedatum 28 augustus 2012
  • Platformen Pc
  • Genre MMO , RPG
  • Gameliner score

Guild Wars 2 bèta voor de Mac

Gisteren heeft uitgever NCsoft middels een persbericht aangekondigd dat de bèta van Guild Wars 2 voor de Mac online is gegaan.

Binnenkort komt de game ook naar de Mac. De versie wordt nog steeds geoptimaliseerd laat de uitgever weten en is voor iedereen beschikbaar die Guild Wars 2 koopt.

Het is mogelijk om met Windows-spelers en Mac-bezitters samen te gamen tegen elkaar en andersom op online-servers. Deze week nog kun je de review verwachten van Guild Wars 2.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?