Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

  • Ontwikkelaar GSC Game World
  • Eerste releasedatum Q1 2024
  • Platformen Pc , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter , Open-World , Horror , Survival
  • Gameliner score -

Hackers stelen en lekken content S.T.A.L.K.E.R. 2

Blijf voorlopig van het internet af als je S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl wilt spelen. Hackers hebben namelijk content van de game gestolen en gelekt.

Een tijdje geleden gaf S.T.A.L.K.E.R-ontwikkelaar GSC Game World aan gehackt en bedreigd te worden door een groep Russische hackers. GSC Game World, een Oekraïense ontwikkelaar, had namelijk naar aanleiding van de oorlog tussen Oekraïne en Rusland besloten om S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl niet in het Russisch te lokaliseren en niet in Rusland uit te brengen. Daar waren een groep Russische hackers het dus niet mee eens en besloten de systemen van de ontwikkelaar aan te vallen. Middels Twitter laat GSC Game World nu weten dat, na anderhalf jaar onder vuur te hebben gelegen door de Russische hackers, er gevoelige informatie met betrekking tot het testen van de game is buitgemaakt door de hackers. Deze hackers hebben deze informatie ook gelekt en GSC Game World vraagt fans nu om deze gelekte informatie niet te bekijken of te verspreiden. Hoewel deze informatie zeker nog niet klaar is voor release, kan het toch een negatieve invloed hebben op je speelervaring als je het te zien krijgt.

GSC Game World werkt, ondanks alle tegenslagen, nog steeds ontzettend hard aan S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl.

BRON GSC Game World

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?