Hackers stelen en lekken content S.T.A.L.K.E.R. 2

Geplaatst:

Blijf voorlopig van het internet af als je S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl wilt spelen. Hackers hebben namelijk content van de game gestolen en gelekt.

Een tijdje geleden gaf S.T.A.L.K.E.R-ontwikkelaar GSC Game World aan gehackt en bedreigd te worden door een groep Russische hackers. GSC Game World, een Oekraïense ontwikkelaar, had namelijk naar aanleiding van de oorlog tussen Oekraïne en Rusland besloten om S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl niet in het Russisch te lokaliseren en niet in Rusland uit te brengen. Daar waren een groep Russische hackers het dus niet mee eens en besloten de systemen van de ontwikkelaar aan te vallen. Middels Twitter laat GSC Game World nu weten dat, na anderhalf jaar onder vuur te hebben gelegen door de Russische hackers, er gevoelige informatie met betrekking tot het testen van de game is buitgemaakt door de hackers. Deze hackers hebben deze informatie ook gelekt en GSC Game World vraagt fans nu om deze gelekte informatie niet te bekijken of te verspreiden. Hoewel deze informatie zeker nog niet klaar is voor release, kan het toch een negatieve invloed hebben op je speelervaring als je het te zien krijgt.

GSC Game World werkt, ondanks alle tegenslagen, nog steeds ontzettend hard aan S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl.

Bron: GSC Game World
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Uitgever

GSC Game World

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasewindow

5 september 2024

Ontwikkelaar

GSC Game World

Gameliner Awards

Best of gamescom 2023

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord