Check hier alle THQ Nordic Showcase content

Haze

  • Ontwikkelaar Free Radical Design
  • Eerste releasedatum 23 mei 2008
  • Platformen PlayStation 3
  • Gameliner score -

Haze demo nu op PlayStation Network

We hebben er een hele tijd voor moeten wachten, maar binnenkort komt hij er toch aan. Haze zal 31 mei exclusief voor PlayStation 3 uitkomen en je kan nu een voorproefje krijgen in de vorm van een demo.

De demo weegt rond de 1500 MB. Je kan er een level spelen uit de single player campaign en alvast een voorproefje krijgen van het goedje genaamd Nectar. Daarnaast kan je het level ook met 4 andere spelers Co-Op spelen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?