Haze

  • Ontwikkelaar Free Radical Design
  • Eerste releasedatum 23 mei 2008
  • Platformen PlayStation 3
  • Gameliner score -

Maak maar alvast wat schijfruimte vrij voor Haze

Haze komt binnenkort uiteindelijk uit en we zien nu de laatste nieuwtjes binnendruppelen. Een paar weken geleden vertelde ik jullie over de demo die online was en nu heb ik weer een nieuwtje voor jullie.

Haze zal ten eerste 4 GB aan installatieruimte vragen om hem te kunnen spelen. Dit is niet de eerste keer dat dit gebeurt. Veel andere games op de PlayStation 3 moesten dit ook al. Daarnaast zal deze game niet te spelen zijn in HD resolutie, maar in 576p resolutie. De reden waarom Free Radical dit heeft gedaan is zodat de framerate vloeiender loopt. Halo 3 en Call of Duty 4 hadden dit ook.

Haze komt 23 mei uit exclusief voor de PlayStation 3.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?