Haze

  • Ontwikkelaar Free Radical Design
  • Eerste releasedatum 23 mei 2008
  • Platformen PlayStation 3
  • Gameliner score -

Haze tóch tijdelijk exclusief?

Haze is een game, waarover veel twijfels blijven bestaan omtrent de platformen waarop de game verschijnt. Eerst zou de game tijdelijk exclusief zijn, later werd dat weer van de baan geveegd en zou de game definitief 'PlayStation 3 exclusive' zijn.

Nadat er op een event door Ubisoft-medewerkers werd gezegd dat de game echt PS3-exclusief was, komt Ubisoft toch weer terug op die uitspraak. Haze zou tijdelijk exclusief blijven voor de PlayStation 3, waarna de game later ook voor de Xbox 360 en de pc moet verschijnen.

We kunnen in ieder geval wél met zekerheid stellen dat de game voor de console van Sony komt, en als alles goed gaat zal dat in mei gebeuren.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?