Haze

  • Ontwikkelaar Free Radical Design
  • Eerste releasedatum 23 mei 2008
  • Platformen PlayStation 3
  • Gameliner score -

Website Haze online

Haze is de nieuwste game van Free Radical en in mei komt hij dan eindelijk uit. De game is al een paar keer uitgesteld en de ontwikkelaars beweren dat dit alleen maar goed was voor de game. We zullen zien!

Vandaag is ook de website van Haze online gegaan. Op deze website kan je een introductie zien van verschillende wapens en voertuigen. Daarnaast kom je ook wat meer te weten over Mantel. Klik hier om naar de website te gaan.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?