Haze

  • Ontwikkelaar Free Radical Design
  • Eerste releasedatum 23 mei 2008
  • Platformen PlayStation 3
  • Gameliner score -

Haze komt echt wel op 23 mei

Uitgever Ubisoft heeft via een woordvoerder laten weten dat Haze wel degelijk op 23 mei uitkomt. De laatste tijd is net een soap geweest rondom de release datum, maar nu is dan de kogel definitief door de kerk.

Haze is een first person shooter en exclusief voor de PlayStation 3 ontwikkeld door Free Radical Design. Lees hieronder meer over het verhaal.

In het jaar 2048 hebben de overheden en hun Private Military Corporations (PMC's) de wereld in hun greep. Jij bent een nieuw gerekruteerde soldata die wil strijden voor de overheid en de goede zaak.
Als soldaat van de grootste PMC heb je de beschikking over een groot aantal voertuigen en een enorm arsenaal aan wapens. Daarbovenop kun je gebruik maken van het mysterieze goedje Nectar, wat je bovenmenselijke krachten gefet om te kunnen strijden tegen de vijanden van de wereld en je PMC. Maar wat als dit wondermiddel opraakt? Kun jij het dan nog steeds aan?

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?