Haze

  • Ontwikkelaar Free Radical Design
  • Eerste releasedatum 23 mei 2008
  • Platformen PlayStation 3
  • Gameliner score -

Haze zal niet op de Xbox 360 verschijnen

Op dit moment is er in het Wembley Stadion in Londen een gamesbeurs van de Britse gameswinkel Play. Ubisoft heeft ook er ook zijn games neer gezet. Hier zit onder andere Haze tussen, de First Person Shooter van Free Radical Design.

De complete game is hier speelbaar en de site Ripten heeft er even mee gespeeld. Tijdens deze speelsessie kregen ze ook een bevestiging van twee Ubisoft medewerkers dat deze game exclusief voor de PlayStation 3 blijft. Deze beslissing is volgens de medewerkers pas geleden besloten. De game moet in mei uitkomen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?