HBO komt met een The Last of Us Podcast

Geplaatst: 14 januari 2023 14:45

Nog een paar nachtjes slapen en dan kunnen fans de eerste aflevering van de HBO-series The Last of Us zien. Dat is echter niet het enige, want HBO heeft een The Last of Us Podcast aangekondigd.

Als je geen genoeg kunt krijgen van The Last of Us dan kun je na het bekijken van de aflevering direct overschakelen naar de podcast. De host van de podcast is Troy Baker, oftewel Joel uit The Last of Us Part 1 en Part 2. Hij is niet de enige, want Craig Mazin and Neil Druckmann zijn te gast om te praten over de serie. Neil Druckmann heeft het verhaal voor de games geschreven en is de co-creator van de serie. In de korte teaser krijgen we te horen wat er onder andere wordt behandeld. Zo duiken ze dieper in op de personages uit de series, de keuzes die ze hebben moeten maken en hoe ze overleven in de wereld. Voor de fans gaat het dus zeker interessant worden.

Op 16 januari kunnen we de eerste aflevering van The Last of Us bekijken op HBO Max en direct daarna is ook de eerste aflevering van de podcast te beluisteren. Je kunt de podcast vinden op HBO en alle grote podcast platformen.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Last of Us

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

PlayStation 3

Releasedatum

14 juni 2013

Ontwikkelaar

Naughty Dog

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord
© 2005 - 2024 Gameliner.nl V.O.F. All Rights Reserved.