Hier zijn de eerste Farming simulator 25 gameplaybeelden

-

De releasedatum van Farming Simulator 25 nadert. Hoogstens tijd dus voor de eerste officiele gameplaybeelden van Farming Simulator 25! Welke nieuwe toevoegingen in Farming Simulator 25 weet jij te spotten?

We wisten al dat we in Farming Simulator 25 een boerderij mogen beginnen in Oost-Azië, Noord-Amerika en Midden-Europa. Met deze unieke locaties komen ook nieuwe gewassen en dieren, waardoor je rijst kunt verbouwen en kunt handelen in buffels. Hoe een gedeelte daarvan uitziet krijgen we nu te zien in de eerste gameplaytrailer van Farming Simulator 25. De bekende gewassen komen voorbij, maar walt vooral opvalt zijn de realistische graphics en de invloed van het weer.  Er is niet alleen regen aanwezig in de game, maar ook heuse tornado’s. Als die over je boerderij trekt dan kun je wel vaarwel zeggen tegen alle gewassen en je harde werk. Liefhebbers kunnen in de trailer ook allerlei machines en tractoren bewonderen.

Farming simulator 25 verschijnt op 11 november voor de pc, PlayStation 5 en Xbox Series.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Farming Simulator 25

Ontwikkelaar:

Giants Software

Uitgever:

PLAION

Release:

12 november 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord