Hollow Knight: Silksong officieel uitgesteld

Geplaatst:

Hollow Knight: Silksong, het vervolg op de geliefde game Hollow Knight, is uitgesteld. Dat maakte Matthew Griffin het hoofd van marketing van ontwikkelaar Team Cherry bekend op Twitter.

Hollow Knight: Silksong werd onthuld in 2019 voor de pc en de Nintendo Switch. Later werd er ook aangekondigd dat Silksong ook op de PlayStation 4/5 en Xbox Series uitkomt. In Hollow Knight: Silksong speel je als Hornet, een boss uit de eerste game. In Silksong ontdek je een totaal nieuw koninkrijk compleet met nieuwe bosses, npc's en vijanden om te verslaan. Het was de bedoeling dat de game in de eerste helft van 2023 uitkwam, maar helaas heeft Team Cherry aangekondigd langer nodig te hebben. De tweet is hieronder te bekijken.

Wanneer Hollow Knight: Silksong wel uitkomt is nog niet bekend. Team Cherry heeft aangegeven meer te onthullen wanneer de nieuwe release nadert.

Bron: Twitter

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Hollow Knight: Silksong

Series

-

Uitgever

Team Cherry

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

2023

Ontwikkelaar

Team Cherry

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord