Honden aaien binnenkort mogelijk in Ghost of Tsushima

Geplaatst: 9 oktober 2020 15:03
-

Het is binnenkort mogelijk om de honden te aaien in Ghost of Tsushima. Dat heeft ontwikkelaar Sucker Punch Productions aangekondigd op Twitter.

Het aaien van de trouwe viervoeters is onderdeel van de 1.1-update van Ghost of Tsushima die volgende week vrijdag uitkomt. De update voegt onder andere een co-op en New Game+-modus toe. Het honden aaien hoort bij New Game+. In deze nieuwe modus kunnen spelers een nieuwe save starten met al hun items en technieken uit de vorige save. In New Game+ kan de speler de Charm of Canine Recruitment activeren en kan daarmee de honden aaien. Als extraatje heeft Sucker Punch Productions het ook mogelijk gemaakt om met deze charm de spirit dogs te aaien. De tweets zijn hieronder te bekijken.

Ghost of Tsushima is nu uit op de PlayStation 4. Lees hier Rudy's review over deze populaire samoerai-game.

Bron: Twitter

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Ghost of Tsushima

Ontwikkelaar:

Sucker Punch , Nixxes Software (PC)

Uitgever:

Sony Interactive Entertainment

Release:

17 juli 2020

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord