Indrukwekkende gameplaybeelden Gothic 1 Remake

-

De Gothic 1 Remake ziet er steeds beter uit, naarmate we meer beelden te zien krijgen. Tijdens de THQ Nordic Showcase werden we namelijk opnieuw getrakteerd op indrukwekkende beelden.

Twee jaar geleden werd tijdens de THQ Nordic Showcase de Gothic 1 Remake aangekondigd. Deze remake van de klassieke RPG besluit groots uit te pakken. Tijdens diezelfde showcase dit jaar hebben we nieuwe indrukwekkende gameplaybeelden mogen zien van de game. Het leven in The Colony valt niet mee, met verschillende gekke wezens, maar ook medebewoners, die je maar wat graag een kopje kleiner maken. Om te overleven, kun je je bij een van drie kampen aansluiten. In het Old Camp werk je in de mijnen om in de goede gratie bij de koning te vallen. Het New Camp wil de barrière die om de Valley of Mines heen is geplaatst, slopen. De Brotherhood of the Sleeper is een sekte die op verlossing wacht, van een onbekende entiteit. De levende wereld in Gothic 1 Remake zorgt ervoor dat je van alles kunt doen om je verhaal en je personage vorm te geven. Je hebt dus heel wat vrijheid.

Gothic 1 Remake heeft nog geen releasedatum, maar verschijnt op de pc, PlayStation 5 en Xbox Series.

Bron: THQ Nordic
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Gothic 1 Remake

Ontwikkelaar:

Alkimia Interactive

Uitgever:

THQ Nordic

Release:

Onbekend

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord