Trailer: Bezoek de Old Camp in de Gothic remake

-

De Gothic remake kent vele locaties, maar tijdens de THQ Nordic Showcase van 2023 kregen we vooral te zien hoe het eraan toegaat in de Old Camp in de Valley of Mines.

'Love thy neighbor' is een gezegde waar ze nog nooit van gehoord hebben in de lugubere wereld van Gothic. Terwijl we een ommetje maken in de Old Camp zien we dat het er krioelt van de boeven, eikels en ander gespuis. Onze protagonist is ook geen lieverdje en we zien dat mensen zakkenrollen de normaalste zaak van de wereld is hier. Net als hij die zak met centjes wil uitgeven in de lokale Arena - waar man en monster het tegen elkaar opnemen - wordt hij gesnapt. Gelukkig wordt hij niet in de boeien geslagen, maar ik hoop dat hij voorlopig zijn hoofd niet meer hoeft te gebruiken. Ontwikkelaar Alkimia Interactive laat weten dat alle beelden in deze trailer in-engine zijn.

Gothic Classic was laatst in het nieuws, aangezien de klassieke RPG naar de Nintendo Switch komt.

De Gothic remake kent nog steeds geen releasedatum. De actie/RPG wordt ontwikkeld voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Bron: THQ Nordic Showcase 2023
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Gothic 1 Remake

Ontwikkelaar:

Alkimia Interactive

Uitgever:

THQ Nordic

Release:

Onbekend

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord