Inschrijving multiplayer-bèta van God of War: Ascension begonnen

Geplaatst:
Aangepast: 15 mei 2018 17:48

In maart van volgend jaar moet God of War: Ascension uitkomen exclusief op de PlayStation 3. In de game kun je met de jonge Kratos flink te keer gaan. Zoals je misschien wist zal dit de eerste deel uit de serie zijn die een multiplayer bevat en daarvan is de inschrijving gestart van de bèta.

Je kunt namelijk meedoen aan de multiplayer-bèta van God of War: Ascension. De inschrijving is precies vandaag gestart. Wat moet je doen? Ga naar de officiële Blog van Sony's PlayStation en meldt je aan. De inschrijving duurt tot en met de zevende van december. Dus zorg dat je op tijd bent.

De game ligt om precies te zijn op 12 maart in de winkels voor de PlayStation 3. De game bevat net als de vorige delen een meeslepende singleplayer en dus nu ook een multiplayer waarbij je met maar liefst acht man tegelijk op elkaar kunt inhakken.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot God of War: Ascension

Series

God of War

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

PlayStation 3

Releasedatum

13 maart 2013

Ontwikkelaar

SCE Santa Monica

Gameliner Awards

-

Lees meer