Inscryption verkoopt één miljoen eenheden

Geplaatst: 12 januari 2022 10:54
-

Inscryption, de psychologische thriller, is inmiddels al een miljoen keer verkocht. Dit liet ontwikkelaar Devolver Digital onlangs weten via hun Twitter kanaal.

De game kwam uit op 19 oktober afgelopen jaar en is nu al meer dan een miljoen keer verkocht. Voor een indiegame is dat natuurlijk een mooie mijlpaal. Het is een goed voorbeeld en een motivatie voor nieuwe ontwikkelaars in de toekomst, vooral nu je op Steam steeds meer indiegames vindt. De game heeft een apart concept, het is een psychologische thriller gecombineerd met deckbuilding en escape room puzzels. De game kreeg ook een aantal awards toegekend tijdens de Game Awards 2021 voor zijn gameplay. Devolver Digital lijkt op het goede pad te zijn sinds afgelopen jaar. In november 2021 nam de uitgever weer een aantal nieuwe studio's over.

Inscryption kwam uit op 19 oktober 2021.

Bron: Twitter

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Inscryption

Ontwikkelaar:

Daniel Mullins Games

Uitgever:

Devolver Digital

Release:

19 oktober 2021

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord