Inscryption

  • Ontwikkelaar Daniel Mullins Games
  • Eerste releasedatum 19 oktober 2021
  • Platformen Pc
  • Genre Horror , Cardgame
  • Gameliner score

Inscryption verkoopt één miljoen eenheden

Inscryption, de psychologische thriller, is inmiddels al een miljoen keer verkocht. Dit liet ontwikkelaar Devolver Digital onlangs weten via hun Twitter kanaal.

De game kwam uit op 19 oktober afgelopen jaar en is nu al meer dan een miljoen keer verkocht. Voor een indiegame is dat natuurlijk een mooie mijlpaal. Het is een goed voorbeeld en een motivatie voor nieuwe ontwikkelaars in de toekomst, vooral nu je op Steam steeds meer indiegames vindt. De game heeft een apart concept, het is een psychologische thriller gecombineerd met deckbuilding en escape room puzzels. De game kreeg ook een aantal awards toegekend tijdens de Game Awards 2021 voor zijn gameplay. Devolver Digital lijkt op het goede pad te zijn sinds afgelopen jaar. In november 2021 nam de uitgever weer een aantal nieuwe studio's over.

Inscryption kwam uit op 19 oktober 2021.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?