Yakuza: Like a Dragon

  • Ontwikkelaar Ryu Ga Gotoku Studio
  • Eerste releasedatum 10 november 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Fighting , RPG
  • Gameliner score

Jubileum-livestream aangekondigd voor Yakuza-franchise

Ontwikkelaar Ryu Ga Gotoku Studio heeft een jubileums-livestream aangekondigd voor de Yakuza-franchise. De livestream gaat acht december plaatsvinden op YouTube.

De ontwikkelaar maakte het nieuws bekend op Twitter. In de livestream komen onder andere twee stemacteuren aan het woord, Takaya Kuroda en Kazuhiro Nakaya, en wordt er ook gesproken over de toekomst van de franchise. Wat die toekomstplannen inhouden is natuurlijk nog niet bekend. De aankondigingstweet van Ryu Ga Gotoku Studio is hieronder te bekijken.

De livestream vindt op 8 december om 12:00 plaats op YouTube. Lees hier Rudy's review over Yakuza: Like A Dragon, de nieuwste game in de Yakuza-franchise.

BRON Twitter

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?