Yakuza: Like a Dragon

  • Ontwikkelaar Ryu Ga Gotoku Studio
  • Eerste releasedatum 10 november 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Fighting , RPG
  • Gameliner score

Yakuza-regisseur start eigen studio

Toshihiro Nagoshi, de voormalige grote creatieve baas bij SEGA, waar hij onder meer verantwoordelijk was voor diverse Yakuza-titels, start een nieuwe studio.

Nagoshi, die in oktober vorig jaar afscheid nam van SEGA, heeft bekendgemaakt dat zijn nieuwe studio, genaamd Nagoshi Studio, wordt gesubsidieerd door NetEase; een groot gaming- en internetbedrijf uit China. Het hoofdkwartier van Nagoshi Studio nestelt zich in Tokio. In een interview dat Nagoshi gaf met het Japanse game-tijdschrift Famitsu, verklaarde Nagoshi waarom hij besloot SEGA te verlaten en zijn eigen studio te starten. Creatieve vrijheid en zijn drang om games te maken die een groot bereik buiten Azië kunnen hebben, zonder rekening te moeten houden met SEGA’s plannen, waren zijn voornaamste beweegredenen.

onbekend

Het afscheid van Nagoshi betekent overigens niet dat de Yakuza-serie geen vervolgen krijgt. Masayoshi Yokoyama is het nieuwe hoofd van Ryu Ga Gotoku Studio en werkt momenteel aan een nieuw deel van de serie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?