Yakuza: Like a Dragon

  • Ontwikkelaar Ryu Ga Gotoku Studio
  • Eerste releasedatum 10 november 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Fighting , RPG
  • Gameliner score

Downloadnieuws: Yakuza, Tony Hawk en meer naar PS Plus in augustus

De PlayStation Plus-games van augustus zijn bekend. Ditmaal kun je aan de slag met Yakuza: Like a Dragon, Tony Hawk's Pro Skater 1+2 en Little Nightmares.

De PlayStation Plus-games van juli zijn alweer bijna de deur uit en maken binnenkortplaats voor drie nieuwe games. Daar waar je de afgelopen maand nog kon genieten van onder andere Crash Bandicoot 4, It's About Time, kun je vanaf augustus genieten drie hele andere games. Vanaf volgende week kun je aan de slag met de actie-RPG Yakuza: Like a Dragon, de skateboardgame Tony Hawk's Pro Skater 1+2 en de griezelige avonturengame Little Nightmares.

PlayStation Plus augustus 2022

Yakuza: Like a Dragon, Tony Hawk's Pro Skater 1+2 en Little Nightmares zijn vanaf 2 augustus beschikbaar voor eenieder met een PlayStation Plus Essential, Extra, of Premium-abonnement.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?