Downloadnieuws: Yakuza, Tony Hawk en meer naar PS Plus in augustus

Geplaatst:
Aangepast: 28 juli 2022 16:13

De PlayStation Plus-games van augustus zijn bekend. Ditmaal kun je aan de slag met Yakuza: Like a Dragon, Tony Hawk's Pro Skater 1+2 en Little Nightmares.

De PlayStation Plus-games van juli zijn alweer bijna de deur uit en maken binnenkortplaats voor drie nieuwe games. Daar waar je de afgelopen maand nog kon genieten van onder andere Crash Bandicoot 4, It's About Time, kun je vanaf augustus genieten drie hele andere games. Vanaf volgende week kun je aan de slag met de actie-RPG Yakuza: Like a Dragon, de skateboardgame Tony Hawk's Pro Skater 1+2 en de griezelige avonturengame Little Nightmares.

PlayStation Plus augustus 2022

Yakuza: Like a Dragon, Tony Hawk's Pro Skater 1+2 en Little Nightmares zijn vanaf 2 augustus beschikbaar voor eenieder met een PlayStation Plus Essential, Extra, of Premium-abonnement.

Bron: Sony PlayStation
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Yakuza: Like a Dragon

Series

Yakuza Kiwami

Uitgever

SEGA

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 november 2020

Ontwikkelaar

Ryu Ga Gotoku Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord