Yakuza: Like a Dragon

  • Ontwikkelaar Ryu Ga Gotoku Studio
  • Eerste releasedatum 10 november 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Fighting , RPG
  • Gameliner score

Gerucht: Yakuza-maker staat op het punt om SEGA te verlaten

Het lijkt erop dat de Yakuza-bedenker Toshihiro Nagoshi op het punt staat om SEGA te verlaten. Hij zou aan de slag gaan bij de Chinese ontwikkelaar NetEase.

Momenteel zou de maker van de Yakuza-serie, Toshihiro Nagoshi, bezig zijn met de laatste onderhandelingen om zich tot het team van de Chinese ontwikkelaar NetEase te voegen. Daarmee verlaat hij SEGA na 32 jaar van trouwe dienst. Het bedrijf NetEase is vooral bekend in China door zijn bijdragen aan de mobiele gamemarkt. Tevens ontwikkelt het bedrijf veel games voor de pc. Bij NetEase zou Nagoshi zijn eigen team krijgen om games te ontwikkelen. Echter is het contract nog niet rond. Alhoewel het lot van Yakuza-bedenker op dit moment dus nog onzeker is, is het lot van de Yakuza-serie wel bekend: Yakuza blijft een turn-based-RPG.

onbekend

Er is nog geen officieel bericht bekend over de onderhandelingen. Mocht dit nieuws je interesse in de Yakuza-serie gewekt hebben, bekijk dan hier Rudy's review van Yakuza: Like a Dragon.

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?