Yakuza: Like a Dragon

  • Ontwikkelaar Ryu Ga Gotoku Studio
  • Eerste releasedatum 10 november 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Fighting , RPG
  • Gameliner score

Yakuza blijft voorlopig een turn-based RPG

De Yakuza gameserie blijft voorlopig een turn-based RPG, liet Ryu ga Gotoku Studios onlangs weten met de aankondiging van Lost Judgement.

Lost Judgement wordt een vervolg op de actie-mysterie game uit 2018 van de studio. Fans die de actie stijl van Ryu ga Gotoku missen, zullen blij zijn met Judgement. In een interview met IGN onthulde de ontwikkelaar van de Yakuza serie, Toshihiro Nagoshi en producent Kazuki Hosokawa dat Judgement het voetstuk wordt voor de actiegames van Ryu ga Gotoku, terwijl Yakuza evolueert naar een turn-based RPG na het succes van Yakuza: Like a Dragon. De game was de eerste in de serie die turn-based was en werd erg goed ontvangen door het publiek.

Lost Judgement staat gepland voor 24 september 2021.

BRON IGN

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?