Yakuza Wars: nieuwe mobiele game in de maak?

-

Een nieuwe mobiele game gebaseerd op de Yakuza/Like a Dragon-serie lijkt vroegtijdig onthuld te zijn. Op een Facebook-pagina, gericht op Chinese spelers, werd Yakuza Wars gespot. Dit werd gerapporteerd door X-gebruiker Knoebel. Wat weten we tot nu toe?

Volgens de pagina is Yakuza Wars SEGA’s eerste officieel gelicentieerde Like a Dragon-mobiele game. Het belooft een strategische oorlogsvoering met klassieke personages zoals Kiryu Kazuma, Kasuga Ichiban en Majima Goro. Hoewel er al advertenties en een trailer zijn opgedoken, laten deze vooralsnog alleen karakterafbeeldingen zien en geen daadwerkelijke gameplay. SEGA heeft afgelopen maand een handelsmerk voor Yakuza Wars geregistreerd, maar of het gaat om een grote nieuwe titel of een spin-off blijft nog onduidelijk. Bekijk hieronder het X-bericht die wat stof deed opwaaien:

Meer details over Yakuza Wars worden mogelijk onthuld tijdens de Tokyo Game Show, van 26 tot 29 september. Vooralsnog zijn er ook nog geen officiële geluiden bekend, dus nog niks is zeker.

Bron: X

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Yakuza: Like a Dragon

Ontwikkelaar:

Ryu Ga Gotoku Studio

Uitgever:

SEGA

Release:

10 november 2020

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS4
XONE
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord