Check hier alle The Game Awards 2023 content

Mario Kart Wii

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 1 april 2008
  • Platformen Nintendo Wii
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Kart toernooi in nieuw jasje

Mario Kart is eigenlijk nooit echt veranderd, want sinds het begin van deze serie bleef het natuurlijk racen met de Nintendo characters. Wel zijn er natuurlijk verbeteringen aangebracht, andere banen, extra characters, extra karts, de geheel nieuwe bikes, maar in essenties bleven ze trouw aan de good-old-fashion game. Iets wat volledig nieuw is is natuurlijk de online functie, evenals het online kart toernooi. En bij nieuwe dingen gaat er wel eens iets fout.

Zo was het eerste toernooi niet bijzonder qua inhoud, hier en daar rende een verdwaalde "hond" rond en daar hield het dan mee op. Ook waren er veel mensen die geen verbinding kregen of waarvan de verbinding opeens weg viel.

Nintendo laat ons weten dat het volgende toernooi (begin juni) beter zal worden. Zo zal de inhoud van de nieuwe level uitgebreid worden door de komst van enkele bosses bekend van de Super Mario Galaxy game.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?