Kijk hier de Xbox Partner Preview van oktober

-

Vanavond is het zover, dan gaat namelijk de Xbox Partner Preview van start! Na een uitstekende PlayStation State of Play is het nu de beurt aan Xbox om te laten zien wat er aan gaat komen. Via deze pagina is de show direct te bekijken en natuurlijk gaan we jullie voorzien van de nodige nieuwtjes wanneer de show aftrapt!

Nog een paar uurtjes wachten alvorens de Xbox Partner Preview gehouden wordt. In deze show is het aan derde partijen om te laten zien wat er allemaal naar de Xbox One, Xbox Series en pc komen gaat. Uiteraard komt menig trailer gepaard met de melding dat de desbetreffende game komt te verschijnen op Xbox Game Pass. Veel is er momenteel nog niet bekend, maar we weten wel alvast dat er nieuw materiaal van Alan Wake 2: The Lake House, Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii en Wuchang: Fallen Feathers getoond gaat worden. Natuurlijk verwachten we ook nog een laatste trailer van Call of Duty: Black Ops 6. Het is namelijk al lang bekend dat Call of Duty: Black Ops 6 op Xbox Game Pass komt te verschijnen. De Xbox Partner Preview gaat op donderdag 17 oktober 2024 live om 19:00 Nederlandse tijd.

Bovenstaande Xbox Partner Preview stream gaat dus vandaag (donderdag 17 oktober 2024) om 19:00 live. Check zeker gameliner.nl rond die tijd voor het laatste nieuws!

Bron: Xbox
Rudy Wijnberg Mede-eigenaar en Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Alan Wake 2

Ontwikkelaar:

Remedy

Uitgever:

Epic Games

Release:

27 oktober 2023

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord