Kojima werkt aan spionage-game PHYSINT

Geplaatst: 1 februari 2024 02:30
-

Hideo Kojima had aan het einde van de State of Play nog een mededeling voor ons. Hij vertelde dat hij ook werkt aan een nieuwe game dat nu eens een keer niet een horrorsausje heeft.

Als je fan bent van de Metal Gear-games, dan ben je vast blij om te horen dat Kojima Productions een nieuwe spionage-game gaat ontwikkelen. Dit doet hij in samenwerking met PlayStation. Op dit moment kon er nog niets worden getoond, omdat de game nu echt nog in de voorbereidende fase is en de productie pas na de release van Death Stranding 2 van start gaat. In zijn verhaal verwijst Kojima ook nog even naar het feit dat hij over twee jaar al veertig jaar bezig is met het creëren van games. Verwacht geen standaard game, want volgens Kojima gaat het hier om een interactieve game en tegelijkertijd om een film. De game moet de muur tussen film en games afbreken en de twee werelden samenbrengen. De naam van de game is Physint.

Helaas is er verder nog niks bekend over de game. Ons geduld wordt dus nog even op de proef gesteld.

Bron: Sony
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord