Nickelodeon All-Star Brawl

  • Ontwikkelaar Fair Play Labs
  • Eerste releasedatum 5 oktober 2021
  • Platformen PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Fighting , Party
  • Gameliner score

Leak: Nickelodeon All-Star Brawl gelekt in webwinkel

Een mogelijke nieuwe game is onaangekondigd verschenen op een webwinkel. Het gaat om de vechtgame Nickelodeon All-Star Brawl.

Deze week verscheen de titel van de game Nickelodeon All-Star Brawl op de webwinkel GameFly. De game is niet officieel aangekondigd, maar op de pagina was al vermeld dat het beschikbaar is voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Nintendo Switch. Daarnaast was ook de releasedatum vrijgegeven die duidde op 5 oktober 2021. Er is verder geen informatie vrijgegeven over de game, maar het gaat waarschijnlijk om een vechtgame met verschillende cartoonpersonages van Nickelodeon. Nickelodeon heeft momenteel al een vechtgameserie genaamd Super Brawl. Mocht Nickelodeon All-Star Brawl tot werkelijkheid worden gemaakt, dan wordt het de eerste game uit de reeks dat geen browser- of mobiele game wordt.

onbekend

Nickelodeon All-Star Brawl is nog niet officieel aangekondigd. De pagina is inmiddels weggehaald door de webwinkel.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?