Leak: Persona 3 Remake en Persona 5 Tactica gelekt

Geplaatst: 9 juni 2023 02:25

In gameland wordt het een en het ander wel eens gelekt, maar ditmaal zijn er toch twee enorme verrassingen vroegtijdig onthuld. Het gaat om twee nieuwe Persona-games.

Iemand bij Atlus heeft een gigantische blunder gemaakt. Via het Instagram-account van Persona werden meerdere berichten gepost over het bestaan van de twee Persona-games. Al vlug werd het beeldmateriaal verwijderd, maar dit is het internet. Binnen no-time zijn de beelden rondgedeeld en nu is er geen houden meer aan. Het gaat om een remake van de derde Persona-game, genaamd Persona 3 Reload en een nieuwe strategisch titel, genaamd Persona 5 Tactica. Het was eigenlijk de bedoeling dat deze twee titels werden onthuld tijdens de Xbox Games Showcase. Dit is te zien aan het feit dat alleen Xbox benoemd wordt als beschikbaar platform. Ook de Game Pass vermelding is een sterke indicatie dat deze JRPG's eigenlijk onthuld zouden worden tijdens de show van de groene gamegigant.

Persona 3 Reload verschijnt in vroeg 2024 en Persona 5 Tactica is beschikbaar vanaf 17 november. Allebei de JRPG's lanceren op Xbox Game Pass. Zodra we meer officiële informatie verkrijgen, lees je dat hier bij Gameliner!

Bron: Instagram
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Persona 3 Reload

Series

Persona

Uitgever

Atlus

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

2 februari 2024

Ontwikkelaar

Atlus

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord