Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

De Sims 4

  • Ontwikkelaar Maxis
  • Eerste releasedatum 4 september 2014
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

Leak: Volgende De Sims 4 uitbreiding voegt paarden toe

De Sims 4 heeft net de Grunge Revival Kit en leeshoekje Kit gekregen, maar binnenkort komen er paarden naar De Sims 4. Een aantal digitale winkels hebben namelijk een pre-order voor The Sims: Horse Ranch klaargezet.

Paarden zijn geliefd onder de Sims 4 community, want de fans vragen er al een tijdje om. Het is dus helemaal niet zo gek idee dat er een Expansion Pack rondom deze viervoeters uitkomt. Op de sites Instant gaming en CD Keys kun je al een uitbreiding voor De Sims 4 genaamd Horse Ranch pre-orderen. De naam van de uitbreiding en de afbeelding moet je met een korreltje zout nemen. Het is echter niet de eerste keer dat een Expansion Pack voor De Sims 4 op deze manier werd gelekt. Het gebeurde eerder al met De Sims 4: Discover University en De Sims 4 Middelbare School uitbreiding. Er wordt aangegeven dat de releasedatum nog niet bekend is, maar bij het jaar staat 2023 aangegeven. Officieel gezien hebben EA en Maxis de Expansion Pack nog niet onthuld. Aangezien De Sims 4 Growing Together alweer uit februari dateert, zullen we binnenkort vast meer weten.

Tot de officiële aankondiging van EA en Maxis moet je de leak toch nog even met een korreltje zout nemen. Mocht het nieuws echter waar zijn, zit jij dan op deze uitbreiding te wachten? Laat het weten in de reacties!

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?