Leeftijdsrating voor Hollow Knight: Silksong

Geplaatst:
Aangepast: 15 april 2024 22:25

De release van Hollow Knight: Silksong komt steeds naderbij. Dat blijkt ook wel uit het feit dat Hollow Knight: Silksong in een aantal landen voorzien is van een leeftijdsclassificatie.

Zowel in Australië als in Korea is er een leeftijdsstempel op de game gedrukt. Voor die laatste geldt wel dat die leeftijdsclassificatie ook weer is verwijderd. En inmiddels is ook in de Xbox Store te zien hoe oud je moet zijn om je aan de game te kunnen wagen. Volgens die laatste is de game geschikt voor alle personen die tien jaar of ouder zijn. Zelfs onze Jolien mag hem dus spelen. Hollow Knight: Silksong is eerder al uitgesteld, nadat het ergens in 2023 had moeten verschijnen. Het langverwachte vervolg op de goed ontvangen Hollow Knight heeft nog altijd geen releasedatum, maar een leeftijdsclassificatie betekent vaak dat die niet lang meer op zich laat wachten.

Hollow Knight Silksong3

Een releasedatum voor Hollow Knight: Silksong is nog niet onthuld, maar hopelijk hoeven we niet al te lang meer te wachten voordat we de game kunnen spelen.

Bron: Xbox Store
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Hollow Knight: Silksong

Series

-

Uitgever

Team Cherry

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

2023

Ontwikkelaar

Team Cherry

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord