Leer meer over de Arena Mode van League of Legends

Geplaatst:

League of Legends heeft een nieuwe modus gekregen. In een blogpost legt Riot Games uit hoe de Arena Mode precies werkt, wat spelers kunnen kopen en hoe de ranglijst eruit ziet.

Aangezien de blogpost uitlegt hoe de Arena Mode in zijn werking gaat, beginnen we daar direct mee. Je kunt alleen of samen met een vriend in de modus duiken. Iedereen krijgt de kans om een Champion te bannen en vervolgens kies je een Champion. Probeer vooral even de Champion Milo of wat dacht je van de kit van de Champion K' Sante. Je ziet echter de Champions van de tegenstander niet. In de Arena zijn er meerdere rondes die verdeeld zijn in twee fases. Aan het begin van een ronde kun je een Augment of item kopen. Daarna ga je het gevecht aan met de andere spelers. Het is een 2vs2-modus, dus je moet samen ervoor zorgen dat je overeind blijft staan. Wanneer je wint, behoud je de volledige gezondheidsbalk, maar als je verliest dan gaat er wat van af. Het is niet mogelijk om Runes of Summoners te selecteren, voordat je een match in gaat. Het enige wat je krijgt, is Flash en Flee.

In de eerste ronde krijg je 1000 Gold om een starter Item en Boots te kopen. Daarna krijg je 3000 Gold om te besteden. De items zijn niet onderverdeeld. Je kunt dus direct een Black Cleaver of Luden's Tempest kopen. Weet je een Champion snel te vermoorden dan krijg je extra Gold om zo de nieuwe Juices te halen. Deze Juices geven allerlei verschillende boosts. Daarnaast krijg je te maken met Augments die je toegang geven tot een speciale ability. De Summoner Flee, wordt dan omgezet naar een van deze verkregen Augments. In totaal zijn er vier verschillende kleine arena’s.

Wanneer je direct in de eerste ronde wordt uitgeschakeld, kun je per direct de match verlaten. Hierdoor kun je snel een match starten, want er is een ranglijst aanwezig. In totaal zijn er vijf Ranks: Wood, Bronze, Silver, Gold en Gladiator. Wat toepasselijk is voor deze nieuwe modus. Je krijgt punten als je eindigt in de top twee en je verliest punten als je behoort tot onderste twee teams.

League of Legends Arena Mode1 1League of Legends Arena Mode1 1League of Legends Arena Mode1 1

Je kunt de Arena Mode nu uitproberen in League of Legends via de pc. Riot Games bracht zijn games naar Game Pass, dus ook daar kun je League of Legends vinden.

Bron: League of Legends

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot League of Legends

Series

-

Uitgever

Riot Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

29 oktober 2009

Ontwikkelaar

Riot Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord