Maar twee maps voor Battlefield Heroes

Geplaatst: 2 april 2008 20:15
Aangepast: 7 augustus 2018 11:33
-

Battlefield Heroes, de cartoony game die gratis zal worden aangeboden, zal bij de release slechts twee maps bevatten. Dit maakte ontwikkelaar DICE bekend. Omdat er in de andere Battlefields volgens de ontwikkelaar ook vaak maar een paar maps populair zijn, zal de ontwikkelaar geen overbodig werk steken in omgevingen die toch maar weinig gezien zullen worden.

In plaats daarvan zal DICE, naar eigen zeggen, meteen de twee beste maps maken. De ene map zal zich richten op gevechten met het gebruik van voertuigen, de andere map zal zich richten op de 'wandelaars' onder de soldaten. DICE zal vervolgens vanaf de release bijhouden wat het populairst is. Met behulp van de resultaten daarvan zal bepaald worden wat voor nieuwe maps er na de release komen.

Omdat bekend is dat Battlefield Heroes zelf gratis is maar er voor extra's waarschijnlijk betaald zal moeten worden, zit er een grote kans in dat de extra maps niet gratis zullen zijn. Of dit ook werkelijk zo is kunnen we niet met zekerheid te zeggen, omdat dit noch bevestigd is door ontwikkelaar DICE noch door uitgever Electronic Arts.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Battlefield Heroes

Ontwikkelaar:

Electronic Arts

Uitgever:

Electronic Arts

Release:

25 juni 2009

-

Pc

Lees meer