Mario Kart Tour

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 25 juni 2019
  • Platformen Mobile
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Mario Kart Tour krijgt Nederlands circuit

Het ziet ernaar uit dat het nieuwste circuit van Mario Kart Tour een Nederlandse stad is. Een voorproefje op Twitter doet ons dit vermoeden.

Mario Kart Tour kent verschillende circuits die gebaseerd zijn op locaties in de echte wereld. Zo zijn er circuits van onder andere Tokio, Los Angeles en Sydney. Ook kent Mario Kart Tour verschillende tours die elk twee weken duren. Elke tour heeft een ander thema en bestaat uit meerdere cups die elk uit drie circuits bestaan. Het officiële Twitteraccount van Mario Kart Tour heeft nu een voorproefje van de volgende tour en het volgende stedelijke circuit geplaatst. Dit voorproefje is een afbeelding van Daisy en Rosalina in Volendamse klederdracht. Ze hebben tulpen vast en op de achtergrond zijn windmolens en Amsterdamse grachtenpandjes te zien. Het lijkt dus overduidelijk: de volgende tour en het volgende circuit van Mario Kart Tour hebben een Nederlands tintje!

De volgende tour van Mario Kart Tour begint op 20 april.

BRON Nintendo

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?