Mario Kart Tour krijgt Nederlands circuit

Geplaatst: 14 april 2022 10:20

Het ziet ernaar uit dat het nieuwste circuit van Mario Kart Tour een Nederlandse stad is. Een voorproefje op Twitter doet ons dit vermoeden.

Mario Kart Tour kent verschillende circuits die gebaseerd zijn op locaties in de echte wereld. Zo zijn er circuits van onder andere Tokio, Los Angeles en Sydney. Ook kent Mario Kart Tour verschillende tours die elk twee weken duren. Elke tour heeft een ander thema en bestaat uit meerdere cups die elk uit drie circuits bestaan. Het officiële Twitteraccount van Mario Kart Tour heeft nu een voorproefje van de volgende tour en het volgende stedelijke circuit geplaatst. Dit voorproefje is een afbeelding van Daisy en Rosalina in Volendamse klederdracht. Ze hebben tulpen vast en op de achtergrond zijn windmolens en Amsterdamse grachtenpandjes te zien. Het lijkt dus overduidelijk: de volgende tour en het volgende circuit van Mario Kart Tour hebben een Nederlands tintje!

De volgende tour van Mario Kart Tour begint op 20 april.

Bron: Nintendo
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mario Kart Tour

Series

Mario Kart

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Mobile

Releasedatum

25 juni 2019

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord