Mario Kart Tour krijgt geen updates meer

Geplaatst:

Mario Kart Tour is nog steeds een succes op de mobiele telefoons, maar nieuwe content hoef je niet meer te verwachten. Er staat nog één update op de planning en daarna moet je het doen met de bestaande content.

De review van Mario Kart Tour was niet heel positief, maar in de jaren daarna kreeg de game meerdere updates en een multiplayermodus. Zo verdween het gachasysteem uit Mario Kart Tour en kwam de Nederlandse course Amsterdam Drift naar Mario Kart Tour. Twitter-gebruiker OatmealDome bracht met een screenshot het nieuws naar buiten. In het bericht is te lezen dat Mario Kart Tour nog drie tours krijgt. Deze vinden plaats op 20 september, 4 oktober en 18 oktober. Vanaf 4 oktober krijg je echter geen nieuwe beloningen meer. Er worden geen courses, karts, gliders of personages toegevoegd. Je kunt Mario Kart Tour na die datum nog steeds spelen, want de tours worden gewoon gerecycled.

Mario Kart Tour is te spelen via de mobiele telefoons.

Bron: Twitter

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mario Kart Tour

Series

Mario Kart

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Mobile

Releasedatum

25 juni 2019

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord