Mario Kart Tour

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 25 juni 2019
  • Platformen Mobile
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Trailer: Mario Kart Tour Amsterdam Drift heeft een trailer

Onlangs onthulde Nintendo al dat de volgende Tour op de Nederlandse bodem plaats zou vinden. Nu heeft de Amsterdam Tour ook een trailer.

Het nieuwe circuit dat we kunnen gaan rijden tijdens de Amsterdam Tour is Amsterdam Drift. Natuurlijk lekker op z'n stereotype Nederlands, met veel tulpen en molens. Een beetje zoals de toeristen ons zien. Maar ach, het is al lang leuk dat onze hoofdstad vertegenwoordigd wordt in Mario Kart Tour. Naast het nieuwe circuit kunnen we ook nieuwe cosmetische opties verwachten, zowel voor de karts als de personages. Je kunt jouw kart gaan aankleden als een tractor, een bloemenkraam of een schattig theekopje. Voor de personages kun je onder andere kiezen uit een boerenoutfit voor Daisy, een lente jurk voor Rosalina en een nieuwe overall voor Luigi.

De Amsterdam Tour van Mario Kart Tour is vanaf 19 april te spelen.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?