Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Mario Kart Tour

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 25 juni 2019
  • Platformen Mobile
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Trailer: Autumn Tour van Mario Kart Tour officieel onthuld

De Autumn Tour van Mario Kart Tour is officieel onthuld. Dit gebeurde met een korte overzichtstrailer die werd geplaatst op Twitter.

De Halloween Tour eindigt begin november en dan neemt de Autumn Tour het stokje voor een paar maanden over. Dit jaar keren er voor de Autumn Tour twee oude circuits terug in de roulatie, namelijk New York Minute Battle course en een derde variant van Vancouver Velocity. Verdere plannen voor de tour worden in november aangekondigd. Wel is er al een trailer geplaatst voor de nieuwe wave aan Mii race-outfits die voor de Autumn Tour uitkomen. De trailer van de Autumn Tour en van de Mii-outfits zijn hieronder te bekijken.

Mario Kart Tour is beschikbaar op Android en iOS smart devices. Een aantal Mario Kart Tourcircuits zijn ook in de dlc van Mario Kart 8 Deluxe te vinden.

BRON Twitter

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?