Trailer: Autumn Tour van Mario Kart Tour officieel onthuld

Geplaatst: 28 oktober 2022 16:10
-

De Autumn Tour van Mario Kart Tour is officieel onthuld. Dit gebeurde met een korte overzichtstrailer die werd geplaatst op Twitter.

De Halloween Tour eindigt begin november en dan neemt de Autumn Tour het stokje voor een paar maanden over. Dit jaar keren er voor de Autumn Tour twee oude circuits terug in de roulatie, namelijk New York Minute Battle course en een derde variant van Vancouver Velocity. Verdere plannen voor de tour worden in november aangekondigd. Wel is er al een trailer geplaatst voor de nieuwe wave aan Mii race-outfits die voor de Autumn Tour uitkomen. De trailer van de Autumn Tour en van de Mii-outfits zijn hieronder te bekijken.

Mario Kart Tour is beschikbaar op Android en iOS smart devices. Een aantal Mario Kart Tourcircuits zijn ook in de dlc van Mario Kart 8 Deluxe te vinden.

Bron: Twitter

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mario Kart Tour

Ontwikkelaar:

Nintendo

Uitgever:

Nintendo

Release:

25 juni 2019

Mobile

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord