Marvel's Spider-Man 2 bevat geen co-op

Geplaatst:

Had je gedacht dat je met twee spelers Marvel's Spider-Man 2 door kunt slingeren? Dan kom je van een koude kermis thuis, want Insomniac Games heeft dit gerucht ontkracht via Twitter.

Al een tijdje heerst er een gerucht dat Marvel's Spider-Man 2 co-op zou bevatten. Dit komt voornamelijk door de inclusie van twee Spider-Mans: zowel Miles Morales als Peter Parker zijn onderdeel van de game. Via Twitter werd er wederom om duidelijkheid gevraagd vanuit de ontwikkelaar. Insomniac Games was kort, maar krachtig: Marvel's Spider-Man 2 is een singleplayergame. Dus hopelijk gooit dat geen roet in het eten voor de spelers die zich al co-op rijk rekenden.

Check hier de aankondigingstrailer van Marvel's Spider-Man 2.

Marvel's Spider-Man 2 is in ontwikkeling voor de PlayStation 5. Wellicht dat we morgen een releasedatum te horen krijgen tijdens de PlayStation Showcase.

Bron: Insomniac Games
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Marvel's Spider-Man 2

Series

Spider-Man

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

PlayStation 5

Releasewindow

20 oktober 2023

Ontwikkelaar

Insomniac Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord