FIFA 22

  • Ontwikkelaar EA Sports
  • Eerste releasedatum 1 oktober 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Sport
  • Gameliner score

Mbappé siert ook de cover van FIFA 22

EA Sports heeft bekendgemaakt wie er dit jaar op de cover van FIFA 22 prijkt. Ook dit jaar is het niemand minder dan Kylian Mbappé.

Paris Saint-Germain aanvaller Kylian Mbappé mag dan niet een heel gelukkig EURO 2020 toernooi achter de rug hebben, hij is wel gekozen om opnieuw de cover van de populaire FIFA-reeks te sieren. Zijn gezicht is dus ook te zien op de verschillende covers van FIFA 22. Vorig jaar prijkte hij als boegbeeld op de covers van FIFA 21. Dit beviel EA Sports blijkbaar zo goed dat hij ook dit jaar weer die rol mag vertolken. Vorige maand werd er nog informatie gelekt over nieuwe icons in FIFA 22, waar onder andere Wesley Sneijder deel van uit zou maken. Dit is echter nog niet bevestigd door Electronic Arts.

Een officiële releasedatum voor FIFA 22 is momenteel nog niet bekend, al hoeven we daar waarschijnlijk niet lang op te wachten. EA heeft namelijk voor morgen 11 juli een première ingesteld op YouTube voor de officiële onthullingstrailer van FIFA 22. Zodra deze beschikbaar is, lees je dat natuurlijk ook op Gameliner.

BRON Electronic Arts

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?