FIFA 22

  • Ontwikkelaar EA Sports
  • Eerste releasedatum 1 oktober 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Sport
  • Gameliner score

Leak: Titelscherm en meer uit test FIFA 22 gelekt

Er zijn details van FIFA 22 gelekt. Een Twitter-gebruiker wist nieuwe informatie te achterhalen via één van de testers van de nieuwe voetbalgame.

Ook dit jaar komt er natuurlijk weer een nieuwe FIFA-game aan. Tot vandaag waren er nog weinig details bekend over de volgende voetbalgame van EA. Aan het gebrek aan nieuws is nu schijnbaar een einde gekomen. Een FIFA-leaker op Twitter maakte vandaag onder andere bekend dat enkele iconische voetballers hun entree als ICON in FIFA maken, waaronder een paar spelers van Nederlandse bodem. Ook deelde de leaker een afbeelding van het nieuwe titelscherm met zijn volgers op Twitter. Op het titelscherm is onder andere te zien dat de Volta-modus terugkeert uit FIFA 21. Of FIFA's Ultimate Team gewijzigd wordt vanwege de vele ophef is echter nog niet bekend. Dit blijft een lek, dus neem wat hier staat met een korreltje zout. EA heeft zelf namelijk nog geen details naar buiten gebracht over de nieuwste FIFA-game.

Er is nog geen releasedatum bekend voor FIFA 22. Wel is FIFA 21 sinds kort te spelen via Xbox Game Pass.

BRON Twitter

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?