Microsoft neemt Fallout en Wasteland-ontwikkelaars over

Geplaatst: 11 november 2018 17:00
Aangepast: 11 november 2018 17:02
-

Microsoft heeft Fallout New Vegas ontwikkelaar Obsidian en de makers van Wastland, inXile Entertainment, overgenomen. Dit heeft het bedrijf tijdens de Xbox XO18 wereldkundig gemaakt.

Obsidian kennen we naast Fallout New Vegas van de games South Park the Stick of Truth en Pillars of Eternity. We kennen inXile naast de Wastland-serie ook van de Bard's Tale-serie. De ontwikkelaars krijgen de volledige de vrijheid om aan games te werken voor de softwaregigant. De ontwikkelaars maken voornamelijk RPG-achtige games.

Microsoft nam eerder dit jaar Compulsion Games, Playground Games, Ninja Theory en Undead Labs over. Ze hebben ook een nieuwe studio genaamd The Initiative geopend onder leiding van Crystal Dynamics-baas Darrell Gallagher.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fallout: New Vegas

Ontwikkelaar:

Obsidian Entertainment

Uitgever:

Bethesda Softworks

Release:

22 oktober 2010

Pc, Xbox 360, PlayStation 3

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord