Fallout: New Vegas

  • Ontwikkelaar Obsidian Entertainment
  • Eerste releasedatum 22 oktober 2010
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Microsoft neemt Fallout en Wasteland-ontwikkelaars over

Microsoft heeft Fallout New Vegas ontwikkelaar Obsidian en de makers van Wastland, inXile Entertainment, overgenomen. Dit heeft het bedrijf tijdens de Xbox XO18 wereldkundig gemaakt.

Obsidian kennen we naast Fallout New Vegas van de games South Park the Stick of Truth en Pillars of Eternity. We kennen inXile naast de Wastland-serie ook van de Bard's Tale-serie. De ontwikkelaars krijgen de volledige de vrijheid om aan games te werken voor de softwaregigant. De ontwikkelaars maken voornamelijk RPG-achtige games.

Microsoft nam eerder dit jaar Compulsion Games, Playground Games, Ninja Theory en Undead Labs over. Ze hebben ook een nieuwe studio genaamd The Initiative geopend onder leiding van Crystal Dynamics-baas Darrell Gallagher.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?