Midnight Ghost Hunt kent 1.0 releasedatum

Geplaatst:

Tijd om wat geesten te gaan busten. Midnight Ghost Hunt verlaat spoedig de Early Access en presenteert het meest intense potje verstoppertje voor de horrorfans.

In een nieuwe trailer zien we dat de 1.0 releasedatum van Midnight Ghost Hunt wordt vrijgegeven. De 4v4 multiplayergame heeft een tijdje in Early Access rondgespookt. De 1.0-lancering wordt vormgegeven met visuele aanpassingen, maar diepgaand gesleutel aan de centrale gameplaysystemen is ook onderdeel van de definitieve release. Tevens wordt het progressiesysteem op de schop genomen en de trouwe spelers kunnen straks genieten van nieuwe maps, skins en zogeheten 'hero props'. Als kers op deze spookachtige taart kunnen spelers binnenkort zorgeloos hun multiplayer-matches spelen op dedidacted servers.

Check hier onze Midnight Ghost Hunt preview.

De 1.0-versie van Midnight Ghost Hunt is beschikbaar vanaf 21 maart. De Early Access-versie is nu al te spelen via Steam en de Epic Games Store.

Bron: Coffee Stain
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Midnight Ghost Hunt

Series

-

Uitgever

Coffee Stain Publishing

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasewindow

31 maart 2022

Ontwikkelaar

Vaulted Sky Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord