Midnight Ghost Hunt roadmap onthuld

Geplaatst: 25 juni 2022 14:15

De roadmap voor de resterende maanden van 2022 voor Midnight Ghost Hunt is onthuld. Spelers kunnen flink wat nieuwe content verwachten.

In de afgelopen maanden heb je misschien wel gezien hoe de redactie aan de slag ging met Midnight Ghost Hunt op ons Twitch-kanaal. Hoewel de game al een aantal verschillende mappen kent, komen er dit jaar sowieso nog twee mappen bij. Nieuwe outfits voor de geesten en spookjagers staan ook op de planning. Wat vooral opvalt, is dat er gesproken wordt over nieuwe Hero Props. Als speler kun je hier in veranderen, wanneer je een geest bent. Daarnaast komt er een verbeterd match-making systeem en nieuwe vaardigheden naar de game. Als laatste wordt er nog een lijst gegeven van de Early Access wensen. Dit wordt nog niet toegevoegd in 2022, maar staat dus wel op de planning. Het gaan dan onder andere om nieuwe game modi.

Midnight Ghost Hunt roadmap 2022

In onze preview van Midnight Ghost Hunt kun je lezen of de game al te moeite waard is.
Midnight Ghost Hunt is een Early Access game en is al te spelen via Steam.

Bron: Midnight Ghost Hunt Steam

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Midnight Ghost Hunt

Series

-

Uitgever

Coffee Stain Publishing

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasewindow

31 maart 2022

Ontwikkelaar

Vaulted Sky Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord