Midnight Ghost Hunt

  • Ontwikkelaar Vaulted Sky Games
  • Eerste releasedatum 31 maart 2022
  • Platformen Pc
  • Genre Party , Horror
  • Gameliner score -

Midnight Ghost Hunt roadmap onthuld

De roadmap voor de resterende maanden van 2022 voor Midnight Ghost Hunt is onthuld. Spelers kunnen flink wat nieuwe content verwachten.

In de afgelopen maanden heb je misschien wel gezien hoe de redactie aan de slag ging met Midnight Ghost Hunt op ons Twitch-kanaal. Hoewel de game al een aantal verschillende mappen kent, komen er dit jaar sowieso nog twee mappen bij. Nieuwe outfits voor de geesten en spookjagers staan ook op de planning. Wat vooral opvalt, is dat er gesproken wordt over nieuwe Hero Props. Als speler kun je hier in veranderen, wanneer je een geest bent. Daarnaast komt er een verbeterd match-making systeem en nieuwe vaardigheden naar de game. Als laatste wordt er nog een lijst gegeven van de Early Access wensen. Dit wordt nog niet toegevoegd in 2022, maar staat dus wel op de planning. Het gaan dan onder andere om nieuwe game modi.

Midnight Ghost Hunt roadmap 2022

In onze preview van Midnight Ghost Hunt kun je lezen of de game al te moeite waard is.
Midnight Ghost Hunt is een Early Access game en is al te spelen via Steam.

BRON Midnight Ghost Hunt Steam

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?