Midnight Ghost Hunt krijgt een gesloten alpha

Geplaatst: 9 februari 2021 11:26
Aangepast: 9 februari 2021 11:29

Midnight Ghost Hunt is een nieuwe 4v4 multiplayer game van Coffee Stain Partners, Vaulted Sky Games en de nieuwe studio She Was Such A Good Horse.

Midnight Ghost Hunt is een 4v4 multiplayer game die zich afspeelt in verschillende spookhuizen. De game is gemaakt is samenwerking van verschillende studios. Coffee Stain Partners, Vaulted Sky Games, She Was Such A Good Horse en Ernst & Borg Studio hebben samengewerkt om Midnight Ghost Hunt tot leven te brengen. Hierbij hebben ze ook nog hulp gehad van echte architecten en artiesten met meer dan elf jaar ervaring, zodat de omgevingen er levensecht uit konden komen te zien. Binnenkort gaat er een gesloten alpha plaatsvinden van Midnight Ghost Hunt, namelijk tijdens het Valentijns weekend. Als je graag mee wil doen met de alpha, kun jij je nu inschrijven op de website van Midnight Ghost Hunt.

Het alpha evenement van Midnight Ghost Hunt vindt dit weekend plaats.

Bron: Persbericht

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Midnight Ghost Hunt

Series

-

Uitgever

Coffee Stain Publishing

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasewindow

31 maart 2022

Ontwikkelaar

Vaulted Sky Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord