Minecraft krijgt live-action film met A Minecraft Movie

-

Warner Bros. en Legendary Pictures maken een grote aankondiging. A Minecraft Movie is namelijk in de maak! Het zijn onder andere Jason Momoa en Jack Black die schitteren in de hoofdrol van Minecraft's allereerste uitstapje naar het witte doek.

Garrett (Jason Momoa), Henry (Sebastian Eugene Hansen), Natalie (Emma Myers) en Dawn (Danielle Brooks) belanden als vier outcasts onverwachts in de Overworld, een blokkerige wereld vol gevaar en creativiteit. Samen met Steve, gespeeld door Jack Black, dienen ze de weg naar huis te vinden terwijl ze het opnemen tegen Piglins, Zombies en Creepers. Natuurlijk zit er een flinke vleug DIY in. Zo zien we Garret bijvoorbeeld een crafting table gebruiken. Een wereld van herkenning in A Minecraft Movie dus!

A Minecraft Movie verschijnt op 4 april 2025 in de Noord-Amerikaanse bioscopen. Voor ons Europeanen is er echter goed nieuws. Wij zitten namelijk eerder in de zaal. A Minecraft Movie verschijnt namelijk op 2 april in de Nederlandse bios!

Rudy Wijnberg Mede-eigenaar en Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Minecraft

Ontwikkelaar:

Mojang AB

Uitgever:

Microsoft Game Studios

Release:

9 mei 2012

Reviewscore:

Platforms:

PC
X360
PS3
Wii U
PS4
XONE
NSW
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord